Взеха се: Софи Маринова и Гринго се женят! (няма да повярвате кои ще им кумуват)

Взеха се: Софи Маринова и Гринго се женят! (няма да повярвате кои ще им кумуват)
Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго ще вдигат сватба през пролетта, певицата няма търпение!

Фолк дивата Софи Маринова и любимият й Тодор Давидов – Гринго вдигат сватба. Кумове на младото семейство ще са колежката на Софка – Преслава и половинката й Павел Лазаров.

Софи Маринова

Софи Маринова и Гринго ще се женят през пролетта

Щастливото събитие ще се състои на 24 март, разкри в тв предаването „Папараци“ Софи. Тя сподели, че веднага щом Гринго е излязъл от ареста, двамата са искали да се венчаят, а също така и да си имат дете, пише вестник „Телеграф“.

„Претърпях една операция и трябваше да се пазя, но сега всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година“, сподели в ефир мечтата си отново да е майка.

„Не ми беше лесно. Чувах разни неща, непрекъснато ходех сама по участия, всеки ми говореше нещо, изнервях се и си го изкарвах на него. Абе всяка жена си е малко змия“, разказа през смях Маринова, говорейки за периода, в който Гринго е влязъл в затвора.

Когато е отишла за първи път на посещение при него, и двамата са плакали дълго… Припомняме обаче, че имаше период, в който Софка заяви, че се е изморила да чака своя любим и дори беше спряла да го посещава.

За късмет обаче акълът й дойде сравнително бързо, а и Гринго беше освободен от зандана. Към днешна дата любовната еуфория ги е завладяла отново и двамата ще станат законно семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар