Хубавата Теа Минкова напира за дете от Наум Шопов – младши! (още подробности)

Хубавата Теа Минкова напира за дете от Наум Шопов – младши! (още подробности)
Гласувайте за статията

Красивата Теа Минкова няма търпение да скрепи с дете любовта си с Наум Шопов!

Няколко месеца след като предложи брак на приятелката си Теа Минкова, Наум Шопов – младши е готов да стане и баща. Актьорът от „Откраднат живот”, който е лекар и в живота, вече е готов за наследници.

Наум Шопов

Теа Минкова и Наум Шопов – младши вече са готови да бъдат родители

Наум, който наскоро се дипломира, тепърва ще гради професионална кариера, докато приятелката му вече се е утвърдила в бизнес средите. Но дори и това, че все още трябва да се доказва като професионалист не притеснява Шопов – младши.

За него кариерата остава на първо място, но е убеден, че ако работи упорито, ще успее да отгледа и бъдещия си наследник.

Двамата с любимата му вече няколко месеца правят опити за бебе. Годеницата на екранния д-р Тасев е заедно с него от шест години и определено се чувства готова за дете. А в лицето на Наум вижда перфектния баща.

„Искам да имам дете през новата година. С Наум сме готови да бъдем родители”, пожела си Теа пред фенове в социалните мрежи.

Двамата планират да се оженят през лятото, като всичко ще бъде в най-тесен кръг.

„Нямаме конкретен план. Но искаме да се оженим сравнително скоро. Със сигурност ще е нещо нестандартно, но най-важното—в тесен кръг”, признава двойката.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар