Взрив: Виж пред коя известна красавица се изтипосал гол Илиян Любомиров! (знае ли Пипи)

Взрив: Виж пред коя известна красавица се изтипосал гол Илиян Любомиров! (знае ли Пипи)
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров чисто гол пред актрисата Диана Димитрова!

Колегите на Илиян Любомиров от „На кафе“ го накараха да се изчерви, изваждайки на бял свят познанството му с актрисата Диана Димитрова, по-известна като д-р Огнянова от „Откраднат живот“.

Илиян Любомиров

Илиян Любомиров позирал чистак гол на д-р Огнянова

Сегашната половинка на Петя Дикова не отрече познанството си с красивата актриса, а през срам сподели, че й е позирал за рисунка. Действието се развива в мазето на сексапилната уроложка от хитовия български сериал.

През цялото време получавал упреци от Димитрова, че не е сериозен и не може да стои мирно. В крайна сметка голямото платно с неговия портрет останал в къщата на Диана. За никого не е тайна, че актрисата е и брилянтен художник и зад гърба си вече има четири самостоятелни изложби.

Колегите на Илиян от „На кафе“ – Гала, Юлиян Константинов, Ева Веселинова, Андреа Банда и Кристина Патрашкова, веднага заподозряха, че всъщност Илиян е позирал гол. Това го накара да се изчерви като презрял домат и с половин уста да опровергае тяхното твърдение.

Но дори у зрителя остана едно такова чувство, че в мазето на Диана Димитрова писателят е позирал както майка го е родила. А защо в крайна сметка рисунката е останала при актрисата – можем само да гадаем, пише вестник „Шоу“.

Вероятно Августин Господинов, както е артистичното му име, съвсем целенасочено избягва да коментира интимни и не чак дотам връзки. Все пак с приятелката му Петя Дикова очакват първия си наследник, който ще се появи на бял свят през пролетта.

Не иска да й дава поводи за скандали. Отнело му година и половина докато му паднала в краката, така че сега много внимателно гледа къде стъпва. Успял е да влезе и под кожата на известните й родители – Сашо Диков и Аня Пенчева, което било от изключително значение за водещата на „Култ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар