Скандал: Мегз завлякла с пари и Ася Капчикова! (шокиращи разкрития)

Скандал: Мегз завлякла с пари и Ася Капчикова! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Мегз завлякла и плеймейтката Ася Капчикова!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще се окаже истински финансов измамник. Скандалните разкрития за напористата амбиция от Раковски не спират. Оказа се, че тя е завлякла и представители от родния шоубизнес.

Мегз

И Ася Капчикова е излъгана от Мегз

Ася Капчикова се снимала за бранда на Миглена, след което дизайнерката се покрила и не платила за свършената работа на плеймейтката.

Бившата изгора на Криско няколко пъти си е искала възнаграждението, но самозванката се скрила в миша дупка.

След като видяла скъперническия й нрав, Капчикова решила да не се занимава с нея, все пак става въпрос за дребна сума пари, която изглежда притеснява бизнес дамата. Пред вестник „Шоу” запознати разкриват, че Каканашева е трябвало да заплати 1000 лв. за рекламното си лице, но уви се покрила.

Последните събития, в които Мегз е главно действащо лице, потвърждават алчността й да има на всяка цена. Припомняме, че районната прокуратура твърди, че дизайнерката е измислила и организирала схема за застрахователна измама в особено големи размери.

Дизайнерката, както любовникът й Румен Рончев и братовчед й Лесов са обвинени, че са излъгали, че лизинговият й джип „Мерцедес GL” е откраднат, като целта е била да бъде прибрана застраховката за луксозното возило, оценено на 98 000 лева.

Мегз се измъкна с 10 000 лева гаранция. Устата Каканашева така извъртя нещата, че набеди за всичко възлюбения си.

Любовникът й бързо се отрече от нея и заяви, че докато го държат зад решетките, Мегз си прехвърля дялове във фирмите и дори тегли пари от банковите им сметки. Според думите му, тя се опитва да придобие 51% от семейните фирми.

Бивша служителка на транспортната фирма „Розова долина“ коментира, че Рончев сам й е прехвърлил дяловете. Няма никакъв коментар по темата от Мегз.

Вместо това пишман моделиерката не спира да качва на официалната си страница роклички, като се надява и този скандал да й помогне в продажбите. От нея пропищя и бившият й приятел Юлиян Ненчев, за който времето с дизайнерката е най-ужасното нещо в живота му.

Нищо чудно находчивата Мегз да се е опитала да приватизира и неговата фирма, но ударила на камък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар