Пред уволнение: Юксел Кадриев заваля в ефир, мори го тежък махмурлук! (още подробности)

0

Юксел Кадриев идва яко почерпен на работа!

Юксел Кадриев го удари на уволнение. Журналистът очевидно пак се е отдал на стабилни почерпки. Защото му е трудно да изтрезнее до началото на централната новинарска емисия на Би Ти Ви.

Юксел Кадриев
Юксел Кадриев отново залитна по чашката

Преди дни Юки се изложи жестоко в ефир, като заваляше думите, артикулираше трудно. А очите му видимо се затваряха от умора и махмурлук, пишат зрители, които споделиха изненадата си в социалните мрежи.

Въпреки че се старае да е стегнат, докато е пред камерите, новинарят видимо изглеждаше в не особено адекватно състояние и с мъка издържа до края на емисията.

Най-мъчително за журналиста бе да води навръх Нова година – на 31 декември и 1 януари.

Видимо почерпен, Кадриев само дето не хлъцваше пред камерата, докато колежката му Виктория Петрова бе под пара да не стане някой недопустим гаф.

„Юксел едва водеше емисията. Личеше си, че е яко пийнал”, коментираха негови колеги на 1 януари. Когато за втора празнична вечер двойката водеше централната емисия в 19 часа. Кадриев обича да си пийва, това знаят всичките му колеги и познати. А преди години дори бе заловен да шофира порядъчно наквасен и книжката му е отнета.

Че не е единственият водещ, който си пада по чашката, също не е тайна. Мълви се, че зеленоокият новинар обръщал шотчета едно след друго след последната емисия в близко до телевизията кръчма, където всички го познават, пише вестник „Уикенд“.

Юксел си пийва юнашки и в кв. „Борово”, където живее и където също си има любимо местенце за почерпка с приятели. Проблемът е, че водещият явно не познава добри лекове срещу махмурлук, защото му се налага да чете новините далеч от топ формата си.

По този повод Кадриев отнасял не една или две забележки от шефовете си, даже твърдят, че плащал и солени глоби. Но това така и не успяло да го отърве от лошия навик.

Негови приятели смятат, че го е ударил през просото, защото нямал сериозна приятелка, която да го постегне и да внесе нов смисъл в скучното ежедневие. Юксел гледал с насмешка на съветите на приятели да не пие до късно, да си ляга рано, за да бъде свеж като краставичка.

Когато дъщеря му Габриела е с него обаче, Кадриев не посягал изобщо към чашката. Въпреки порока, Юки е любимец на зрителите, които харесват присъствието му. И намират, че е рядко харизматичен на екран, за разлика от други водещи, които не могат да задържат публика пред екрана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.