Слави Трифонов алармира за скандална измама в културната столица Пловдив! (къде потънаха милион и половина)

0

Слави Трифонов с шокиращо разкритие за машинациите на пловдивската управа!

Шоумен номер едно Слави Трифонов взриви България преди броени часове. Със скандално разкритие за кмета и управата на Пловдив – културната столица на Европа за 2019-та.

Слави Трифонов
Слави Трифонов разобличи управата на Пловдив

В събота всички гледахме на живо грандиозното откриване в града под тепетата. За мнозина то далеч не бе толкова грандиозно, но по-важното се оказа друго. А именно парите, отпуснати за откриването и изтекли… кой знае къде. Ето какво заяви Слави Трифонов:

„Гледах откриването на “Пловдив – европейска столица на културата” и си викам: „Нещо не е наред“.

Да оставим настрана това, че зрителите се сбиха за одеяла, че кукерите бяха кукери наполовина, а долу бяха обути с маратонки.

Че Теодосий Спасов свиреше на фона на някакъв кашон, че българският еврокомисар Мария Габриел говореше някакви глупости, че пловдивският кмет Тотев говореше още по-големи глупости…

И си викам – кое не е наред?! И изведнъж чатнах – сцената. Аз тази сцена я познавам. Аз съм я наемал, когато правихме концерт на стадион “Васил Левски”. Правихме го на същата тази сцена. Верно, беше построена хоризонтално, но това са плоскости, които могат да бъдат наредени нагоре или настрани.

Затова се изненадах, когато в БТВ Новините съобщиха, че сцената за откриването струва 2 милиона лева. 2 милиона лева. А аз наех същата тази сцена, от същата немска фирма и тя, заедно с осветлението, видеостените, озвучаването и електрогенераторите, струваше 681 хиляди лева.

Същата сцена, от същите хора, аз я взех за 681 хиляди лева. А държавните чиновници са дали 2 милиона. Искате ли да се сетите къде е отишла разликата от близо милион и половина лева?

И за доказателство аз веднага мога да извадя фактурите, с които платих същата тази сцена, от същата тази немска фирма.

Искам и европейските културни общинари от Пловдив да извадят фактурите и да покажат за какво точно са платили 2 милиона наши пари“, изригна Слави Трифонов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.