Бременната Антония Петрова изригна бясна! (виж какво заяви публично)

Бременната Антония Петрова изригна бясна! (виж какво заяви публично)
Гласувайте за статията

Антония Петрова се вбеси на измислици по адрес на нея и мъжа й Ивайло Батинков!

Бившата Мис България Антония Петрова не е на себе си от бяс, откакто в медиите излезе новината за предбрачния й договор.

Антония Петрова

Антония Петрова изригна гневна в мрежата, отрече новината за договора с мъжа си

Припомняме, че вестник разкри как мъжът й Ивайло Батинков се е подсигурил срещу евентуален развод. И изготвил договор, според който Тоца няма да получи нищо от парите и имотите му ако двамата се разделят. Ето как избухна бъдещата родилка дни по-късно в мрежата:

„Хайде сега всички, които преписаха поредния поръчков, лъжлив материал от вестник Галерия, да напишат истината от 1-во лице на мен и съпруга ми!

Призовавам за журналистическа етика и коректност! За ужас на много хора не сме подписвали брачен договор. Дори не ни е хрумвало, защото се оженихме истински влюбени и се обичаме!

А освен това си имам най-прекрасната възможна свекърва, която ми е невероятна подкрепа и приятелка, и която с нетърпение очаква първото си внуче!

Семействата ни са в прекрасни отношения и празници, като Бъдни вечер, Коледа и Иванов ден отпразнувахме заедно и сме в трепетно очакване на най-щастливото събитие в нашето семейство – раждането на първородното ни дете!

Пожелавам здраве и щастие на всички, дори на тези, които не могат да преживеят нашето. Не им се сърдим, с действията си само още повече ни показват колко сме щастливи в действителност!“, написа Антония Петрова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар