Уникум: Елвиса заряза Емануела, хвана се с… Деси Фотосесията! (ще се опулите – виж тук)

Уникум: Елвиса заряза Емануела, хвана се с… Деси Фотосесията! (ще се опулите – виж тук)
Гласувайте за статията

Елвиса заряза Емануела и се хвана с Деси Фотосесията!

Фолк дивата Емануела отново е сама. Годеникът й Мартин Николов – Елвиса се появи тези дни с новата си изгора, съобщи сайтът hotnews.bg.

Емануела

Певицата Емануела и Мартин Николов вече не са заедно

Не е за вярване направо, но се оказа, че богаташкият син се е хванал с плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията. Двамата показаха интимност на кино прожекция в столичния „Ринг мол“.

Нововлюбените изгледаха хитовата лента „Escape Room“, като през цялото време не си спестиха опипвания и целувки.

Запознати издават, че Деси Фотосесията и Елвиса са заедно от преди Нова година, като бизнесменът окончателно е прекратил отношенията си със зеленооката изкусителка Емануела.

Припомняме, че двамата с Еми опитаха да заздравят връзката си и да преминат към брак, но в крайна сметка нещата не им се получили. Мартин Николов дори се появи в национален ефир като влезе в Къщата на „Биг Брадър Моуст Уонтед“.

Той искаше да бъде до Емануела и да й покаже любовта си, а тя буквално хвръкна на седмото небе от щастие. Доста преди финала двамата напуснаха шоуто заедно хванати за ръце. Но въпреки това с днешна дата окончателно са приключили отношения, твърдят достоверни източници.

Запознати разказват, че родителите на Мартин са категорично против връзката му с Емануела. Причината не е само, че тя е чалга певица, а най-вече това, че има две деца от други връзки.

Хората не искали за сина си жена с толкова богато минало. В същото време обаче богаташкото синче се хвана с не особено положително известната Деси Фотосесията.

Няма да коментираме визуалната разлика между нея и Емануела – тя е повече от очевидна. Към момента всички са в ступор и не проумяват как Елвиса може да зареже такава красавица като пайнерката, заради… сами се сещате.

Елвиса замени красивата Еми с тази

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар