Бомба: Ето го мъжът до водещата Лиляна Боянова, луда е по него! (СНИМКИ)

Бомба: Ето го мъжът до водещата Лиляна Боянова, луда е по него! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Лиляна Боянова е лудо влюбена в Аркади Шарков!

Водещата Лиляна Боянова лети на крилете на любовта. Новинарката от Би Ти Ви има нов мъж до себе си и заради него тя често се отклонява от маршрута към работата си.

Лиляна Боянова

Лиляна Боянова влюбена в анализатора Шарков

Става дума за Аркади Шарков, който е анализатор. Роденият през септември 1989 година мъж е завършил социология в УНСС, а след това магистратура по „Публични политики“ в университета в Маастрихт. Това довериха източници пред вестник „Минаха години“.

Аркади е син на шефа на Българския зъболекарски съюз Николай Шарков, който е един от най-известните медици у нас. Николай Шарков е роден в София, но отраства в Бургас, където започва да стажува по разпределение като зъболекар.

Когато се жени обаче, се пренася в София. Двамата му сина – Аркади и брат му обаче не наследяват професията на баща си.

„Уважавам правото им на избор, така както родители ми зачетоха моето решение”, обяснява зъболекарят.

Шарков и красивата новинарка засега не правят планове за бъдещето си, но по принцип Боянова копнее за още едно дете. Откакто откри любовта, тя сияе от щастие, коментират колегите й.

Припомняме, че преди време за Лиляна Боянова се носеха какви ли не слухове. Един от тях бе, че е имала връзка със самия Слави Трифонов. Това обаче се оказа пълна измислица и лъжа, а двамата дори не се познават повече от бегло, покрай общата медия, в която работят.

Той спечели сърцето на водещата

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар