Голяма: Алекс Сърчаджиева разплака всички в театъра! (върна се на сцената)

Голяма: Алекс Сърчаджиева разплака всички в театъра! (върна се на сцената)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева изигра най-трудното представление в живота си!

Най-трудното представление в живота си изигра Алекс Сърчаджиева в неделя вечерта. Само дни след смъртта на Иван Ласкин вдовицата му се качи обратно на сцената в постановката „Терапевти“.

Алекс Сърчаджиева

Прекрасната Алекс Сърчаджиева се качи на сцената дни след раздялата с Ласкин

Алекс излезе пред пълен салон и събра цялата си сила, за да играе за публиката и да не покаже болката си. Въпреки тежкия момент актрисата не си е помисляла да излезе в отпуск.

Тя репетира всички постановки, в които участва и не е отменила нито едно представление. Това би я посъветвал и самият Иван Ласкин, който винаги й даваше ценни напътствия и я обожаваше.

Според Алекс сцената е единственият начин да се справи с поредния тежък удар в живота. Пред близките си тя споделя, че работата й в театъра е едно от малкото неща, които я крепят.

След края на представлението актрисата излезе три пъти на бис. Всички зрители на крака викат Александра, за да й покажат, че сцената и животът я викат обратно и тя няма да бъде сама, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че любовта на Алекс и Ласкин беше нещо повече от голяма любов, тя си бе чиста карма. В това са убедени близки до двамата и са сигурни, че отново ще бъдат заедно. В следващите си животи – така, както са били и в предишните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар