Веселин Маринов изневери на феновете си: Никой не очакваше, че ще се изкуши!(Снимки)

0

Веселин Маринов изневери на феновете си

Веселин Маринов загърбва концертите си из страната. Всяка година певецът инкастираше по сто успешни изяви пред любимата си публика, но сега се изкуши от нов бизнес.

И той е да пее на круизен кораб срещу хонорар от 2500 лева на калпак. Той ще е гвоздеят на програмата на луксозния лайнер „Коста Диадема”, който ще плава по Средиземноморието.

Корабът ще плава под мотото на 22-ри септември-Деня на независимостта. Идеята е на българската круизна асоциация, като Веско Маринов ще е сензацията на програмата.

Маринов ще пътува с най-лъскавия кораб на компания „Costa Crociere” и ще се радва на петзвезден лукс. Пътешествието по вода ще има български привкус и затова носи заглавието „Пиратите на България”.

Веско Маринов пее на кораб

Туристите ще слушат не само Веско Маринов, но и фолклорни изпълнители в различните барове и локали на тузарския лайнер. На финала ще има организирана и специална българска гала вечер.

Круизният маратон ще продължи от 19-ти до 27-ми септември. В пакета са включени седем нощувки на борда на парахода и една в тризвезден хотел в центъра на Рим. От столицата на Италия стартира и самото пътешествие по вода, пише monitor.bg.

Мераклиите ще трябва да се бръкнат с минимум 2465 лева, ако искат да се насладят на хитовете на Веселин Маринов. Цената скача на 3055 лева, щом закупите луксозна вътрешна каюта, с балкон.

Това са сумите, само ако резервирате местата си до края на този месец. Цената скача с още 200-300 лева на човек, ако закупите билета си по-късно.Капацитетът на луксозния кораб е 5000 пасажери, а каютите са 1862 на брой.

Веско Маринов ще пее на този луксозен кораб

Любителите на ексцентричното ще имат на разположение също спа център, 8 джакузита, 3 басейна, театър, казино, шопинг галерия, фото център, библиотека, 4 D кино, спортно игрище, детски клуб.

И още слънчева тераса с шезлонги, фитнес център и безжичен интернет.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.