След скандала с гимнастичките: Илиана Раева не скри разочарованието си от…! (виж тук)

След скандала с гимнастичките: Илиана Раева не скри разочарованието си от…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиана Раева е силно разочарована от думите на Теодора Александрова!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира атаката, предприета от бившата грация от ансамбъла Теодора Александрова. Отказалата се гимнастичка твърди, че причината да прекрати кариерата си не е контузия, а морално-психологическа.

Илиана Раева

Илиана Раева изказа мнението си след скандала с гимнастичката

„Разговарях с треньорката Весела Димитрова, за да се запозная какво точно се е случило. Знаете, че Теодора имаше контузия, беше с фрактура на крака. И трима доктори я прегледаха, за да бъдем сигурни какво трябва да се направи.

Дадоха диагнозата си и се стигна до операция. Направи се, а месеци по-късно – ноември. Елена Бинева, като отиде да прави манипулация, на мястото й влезе Теодора.

Тя обаче е казала пред треньорите, че я боли кракът и че иска да се откаже. Случва се декември месец, това знам от треньорката“, разказа Илиана Раева пред Блиц.

„От децата (съотборничките й) знам, че е постъпила много грозно. След операцията непрекъснато са комуникирали, с треньорите също. Децата са страшно разочаровани от поведението й и изключително учудени…“, продължи шефката на родната художествена гимнастика.

„При последния им разговор Весела Димитрова е казала на Теодора, че когато иска, може да идва в залата. Истината обаче е, че Теодора е била 61 килограма – нещо, което Весела го е спестила и не се казваше. Ние гимнастичка 61 кг нямаме“, разкри Илиана Раева.

„Аз лично смятам, че е чувствала болка и заради качените килограми, това е мнението ми“, каза шефката.

„И какво сега? Изведнъж се оказва, че никой не й е обръщал внимание!? След всичките неща, които сме направили… федерацията се грижи за всички състезателки. Обвиненията й са несериозни неща!

Пожелавам на Теодора бързо да оздравее и вярвам, че няма да си позволи да говори неверни неща. Искрено се надявам“, добави Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар