Ти да видиш: Веско Маринов става комшия на Жан- Клод Ван Дам!(Ето къде)

1

Веско Маринов става комшия на холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам

Веско Маринов се уреди с каматен съсед. Певецът на жените от всякаква възраст ще дели едно селище с именитата американска актьор.

Веско Маринов
Веско Маринов се уреди с холивудски съсед

Защото звездата от екшъна „Ченге във времето” ще става собственик на баровски имот в голф комплекса край Разлог.

Интересът на героя от лентата „Универсален войник” бил провокиран от американски продуцент, уредил се със същата тузарска придобивка, пише сайта struma.bg.

Актьорът много харесал местото, но пожелал неговия имот да бъде по-встрани от останалите, нещо като „затворен комплекс в комплекса”.

Освен това идеята му била да се изградят три къщи на парцела, доста по-различни от облика на останалите.

Един от собствениците на имота Йордан Каназирев потвърди, че сделката още не е факт, но заяви, че определено има засилен инвестиционен интерес от страна на холивудската легенда.

„В комплекса имат къщи различни знаменитости, които не парадират с положението си, а се държат като обикновени хора. Веселин Маринов е един от тях“, заяви Каназирев.

Изпълнителят на шлагери Веско Маринов празнува там последните две години коледно-новогодишните си празници.

Той често отсяда в къщата си в голф комплекса край Разлог, като участва и в различни развлекателни програми на града и околностите.

Поп певецът е забелязван и в компанията на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е чест гост в луксозното селище.

Жан-Клод Ван Дам има непосредствени впечатления от красивата ни родна природа. През 2011 година той се снима във филма „Непобедимите 2”, именно в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Коментатор казва

    В Пирин голф е прекрасно.Усещането е,че не си в България.Зеленина и чистота в целият комплекс.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.