Тони Димитрова на 56: Не станах жертва на любовта! (Какво си пожела за ЧРД)

Тони Димитрова на 56: Не станах жертва на любовта! (Какво си пожела за ЧРД)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова чукна 56

Любимата певица Тони Димитрова стана на 56 години преди дни. Родната Бони Тейлър си пожела за ЧРД здраве, устойчивост на разочарованията и да е по-силна.

Тони Димитрова си пожела здраве и попътен вятър за ЧРД

Обичаната певица избра на празника парти в столичен клуб, в компанията на верните си почитатели.

„Замразих душата си известно време. Имах си причина.Няма начин да не се затворят раните, разочарованията да не отминат, да ги отмие време”, въздъхва изпълнителката.

Малко преди това тя приключи връзката си с китариста Иван Ченов. Според клюките той не спирал да й изневерява с по-млади момичета, пише в. „Минаха години”.

Не се знае дали с днешна дата изпълнителката на „Ах, морето” има нов мъж до себе си. При всички случаи, напук на понесените разочарования и пролетите сълзи, Тони Димитрова остава вярна на любовта.

Бургаската дива в живота си се е радвала на прекрасни връзки и любови с мъже, които са я обичали, и тя е обичала.

„Съвсем не се смятам за жертва на любовта или на нелюбовта. Просто в живота се случва така, човек се среща с някого или се разделя с друг”, казва певицата.

Случва се да губи и усмивката си, но това са виждали само най-близките й хора. В такива моменти се затваря в дома си и мълчи, защото тишината лекува.

От това състояние я изважда дъщеря й Магдалена.

Момичето е било насреща винаги при нейните емоционални възходи и спадове. Тя е студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ и майка й много се гордее с нея.

Въпреки че сама „подрежда пъзела на душата си”, най-тежкия момент за нея е загубата на майка й през 2016 година. Въпреки огромните й грижи, родителката си отива от този свят.

„Нещо се разкъса в мен оттогава и не мога да го слепя засега, но ще го направя. Просто си го преживявам, все още си задавам много въпроси”, признава чаровната поп дива.

Тони Димитрова е изключително близка с родителите си, които са я подкрепяли и много помагали във всичко.

Признава, че не би свела глава пред несправедливостта и за да избегне нечия словесна атака. Определя се като пряма и силна личност, готова да преодолее всяко житейско предизвикателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар