От два стола на земята: Ричард и немското гадже на Розмари Тишер й биха шута! (още подробности)

От два стола на земята: Ричард и немското гадже на Розмари Тишер й биха шута! (още подробности)
Гласувайте за статията

Розмари Тишер остана на сухо – Ричард и немското й гадже й биха шута!

С чутовен крах завърши любовната авантюра на манекенката Розмари Тишер, която бе част от последния сезон на Вип Брадър.

Розмари Тишер

Розмари Тишер остана на сухо да „духа супата“

След като се залюби с фитнес инструктора Ричард Величков и дори двамата правиха секс в предаването (според неговите твърдения), немското гадже на мацката й е било шута.

Очевидно на германеца му е дошло в повечко разюзданото поведението на изгората му. Която след края на шоуто, вместо да изприпка в Германия, си остана у нас. И все по-често беше засичана по заведения и купони с кандидат „милионера“ Ричи.

Розмари Тишер и Ричард твърдяха, че са само приятели, но всички знаеха за какво всъщност иде реч. В крайна сметка немецът не издържал свободното поведение на гаджето си, развалил годежа и я изоставил, пише вестник „България Днес“.

Малко след това пък Розмари се раздели и с Ричард и в момента е сама. Към днешна дата моделката се е посветила на екскурзии само с приятелки и обикаля екзотични дестинации.

Зрителите и потребителите в мрежата обаче още не могат да забравят на какви унижения се постави самата тя в Къщата на Големия брат. И как припкаше край Ричито във всяка минута, дори и когато той я нарече „обикновена вафла“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар