Скандал: Цецо Андреев звъни пиян на Емилия, Башур му праща гардовете си! (виж тук)

Скандал: Цецо Андреев звъни пиян на Емилия, Башур му праща гардовете си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цецо Андреев се скри като мишка от гардовете на Жорж Башур и Емилия!

Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не стига, че добре се е погрижил за това да не работи повече с поп фолк певицата Емилия, но й търси и обяснение защо е прекратила използването на услугите му.

Емилия

Мъжът на Емилия прати охраната си на Цецо Андреев, той се покри

Докато той бе в къщата на „Биг Брадър“ през месец ноември, наяве лъсна как е прецакал съпругата на Жорж Башур.

Четири пъти й обещал, че за снимките на поредното й видео той ще бъде на снимачната площадка, за да я приведе в подходящ вид. Но в крайна сметка не спазил договорката и не се явил.

Заради неговата несериозност се наложило на певицата да отмени снимките за друг ден. Докато намери екип, на който да довери красотата и визиите си в лентата.

Вероятно заради това Емилия е прекратила работните си взаимоотношения с Цецо. Въпреки това тя посещава салона, в който той се изявява и който е собственост на колегата му – фризьор Момчил Спасов.

Само че пайнерката спирала там само за да й барнат прическата. А макиажа доверявала на друг човек от друг салон…

Андреев се напил една вечер и решил да безпокои блондинката по телефона, за да й търси сметка защо игнорира, както него, така и работата му. Емилия не обърнала особено внимание на обаждането му. Но пък Жорж Башур решил да вземе отношение по казуса.

Той изпратил един от охранителите си в салона. Със заръката да предаде на гримьора, че не му прави чест да звъни по нощите виновен и търсещ обяснения в неадекватно състояние.

Андреев щом чул кой човек го търси и от кого е изпратен, се скрил в тоалетната и не излязъл от там дълго време.

Последният им съвместен ангажимент е бил по клипа на „Завинаги“. Песента, която пайнерката посвети на покойния син на Жорж – Феди. Ако там Цецо се е издънил, намесата на Башур в разпрата е напълно уместна.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар