Даниел Петканов се сбогува с Нова ТВ, остана без работа! (ето какво написа преди часове)

Даниел Петканов се сбогува с Нова ТВ, остана без работа! (ето какво написа преди часове)
Гласувайте за статията

Преди раждането на бебето Даниел Петканов остана без работа!

Броени седмици преди да стане татко на първото си дете, Даниел Петканов остана без работа. Това обяви самият той в мрежата като се сбогува с близо 9 години от живота си. Хубавото е, че Алекс Петканова е до него и го подкрепя в този труден момент. Ето какво сподели Дани:

Даниел Петканов

Даниел Петканов просълзи мрежата с поста си

„8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти.

Както и такива за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали в последствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея.

Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това в чудесно. В България се появиха много формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде голямо поле за изява на младите хора, каквото освен извън спорта (може би) е много трудно човек да получи, дори да има някакви качества.

Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества… СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно.

Запознанството с него и приятелството в последствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо – своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек.

Познанството с много различни хора, в следствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете… Всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия.

Радвам се, че имах възможност да работя и с vbox7 и радио Nova News, защото научих много неща от тези места, както и реализирахме значително количество забавни и бих казал успешни съвместни проекти.

Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период, обаче не бих променил. Нищо.

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.

Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете!“, написа Даниел Петканов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар