Бомба: Богатата вдовица Наталия Гуркова става водеща на предаване! (още подробности)

Бомба: Богатата вдовица Наталия Гуркова става водеща на предаване! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова става водеща на предаване!

Прясната вдовица Наталия Гуркова реши да бяга от скръбта по починалия си мъж Джордже Михалевич с нова работа. Миската обяви в личния си профил в инстаграм, че става водеща на половинчасово предаване, в което ще показва български и световни личности или теми.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова става водеща на предаване

Ще й помага известният режисьор Стилиян Иванов, автор на редица документални филми. Интересното е, че новото предаване не си търси телевизия, а ще се излъчва в социалните мрежи.

„Новият проект на режисьора Стилиян Иванов и Наталия Гуркова се казва “Те са!” и ще привлича огромната аудитория на YouTube и Facebook. Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света личност или тема.

Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това не винаги ще бъдат добере познатите лица от екрана, пише hotnews.bg.

Предвид интернет средата за разпространение и архивиране на проекта, която предполага дълговременност, а не телевизионна “еднодневка”, Наталия и Стилиян ще търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси:

Колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът… Защо изневеряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите…

За тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите. Не само това! Някои от изданията на формата ще разглеждат теми, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората…

“Те са!” е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда – работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта…Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език“, написа в профила си в инстаграм Гуркова.

Припомняме, че мъжът й бе разстрелян показно в ЮАР, където живееше, но убиецът така и не бе открит. Трагедията в края на миналата година накара миската да се скрие от обществото, но явно вече е готова за нова стъпка в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Богатата вдовица Наталия Гуркова става водеща на предаване! (още подробности)”

  1. НОНИ

    ян. 17. 2019

    Глад …майка! Пък с тези големи теми ще прокопса!

Добавете коментар