Мегз разигра чутовна мелодрама в съда!Достойни за всяка сапунка

сцени се разиграха в Окръжния съд в Пловдив вчера. Дизайнерката Меглена Каканашева - Мегз припадна, след като чу решението на магистратите, които оставиха сочения за неин любовник Румен Рончев в ареста. [caption id="attachment_419423" align="alignright" width="300"]Мегз Мегз се тръшна в съда[/caption] Съдът само потвърди решението на предходната инстанция, тъй като според тях може да се направи обосновано предположение, че бизнесменът е съпричастен към деянието. Рончев бе задържан по обвинение на прокуратурата за обсебване в големи размери.

Самата Мегз също е обвинена от районната прокуратура в Пловдив за същото престъпление, но бе пусната на свобода с парична гаранция от 10 000 лева.

Според прокуратурата през септември 28-годишната дизайнерка умишлено е склонила Рончев и още един мъж с инициали А.Л. да присвоят нейния лизингов джип, за който после била подадена жалба в полицията, че е откраднат. Според адвокатите на Рончев няма никакви доказателства, че клиентът им е замесен, защото договорът с лизинговото дружество е на името на Мегз. Бизнесменът не е карал джипа, нито го е притежавал. Адвокат Стефан Атанасов се опита да оправдае подзащитния си, използвайки цитати от Виктор Юго. "Правосъдната система е захвърлена в канавката. Всички сме в канавката, но някои гледат към звездите. Нека и подзащитният ми да може да гледа към звездите тази вечер," заяви Атанасов, цитирайки и Оскар Уайлд. Самият Рончев помоли за по-лека мярка и обеща, че няма да се укрива и ще съдейства на полицията. "20 години работя, за да развивам бизнеса си, а докато съм в ареста, той умира", каза Рончев. Въпреки исканията му, съдът го остави в ареста. Определението е окончателно. Чувайки решението на магистратите, Меглена избухна в сълзи и изпадна в истерия. След като тя се строполи на пода веднага беше повикана Спешна помощ на телефон 112. Тримата охранители на Мегз обаче отказаха линейкатаи обясниха, че те ще я изкарат от залата. "Той е животът ми, не мога без него", каза Мегз. "Любов, обичам те повече от всичко", изплака дизайнерката към Рончев, който бе изведен от съдебна охрана от залата. Бизнесменът обаче остана безмълвен и не обърна внимание на Каканашева. Съпругата му Зорница пък заяви, че това са циркове и че Мегз симулира. "Винаги така прави, когато не й изнася", обясни тя. Каканашева шокира с появата си в съда днес след като миналата седмица Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата и го въвличала в измамна схема. Мегз коментира, че тази реакция на гаджето й Рончев била под влияние на „много тежък психически натиск“ и анонсира данни, че той е внесъл документи за развод със съпругата му Зорница, пише сайтът Трафикнюз. Източник: standartnews.com Цирк: Виж как Мегз го играе "умиращ лебед" и припада в съда! (шокиращи подробности) - Снимка 2 Цирк: Виж как Мегз го играе "умиращ лебед" и припада в съда! (шокиращи подробности) - Снимка 3 Цирк: Виж как Мегз го играе "умиращ лебед" и припада в съда! (шокиращи подробности) - Снимка 4 Цирк: Виж как Мегз го играе "умиращ лебед" и припада в съда! (шокиращи подробности) - Снимка 5