Скандал снощи: Евгени Минчев унижи жестоко Ники Кънчев пред очите на елита! (виж тук)

Скандал снощи: Евгени Минчев унижи жестоко Ники Кънчев пред очите на елита! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Евгени Минчев унижи Ники Кънчев пред очите на хайлайфа!

Лорд Евгени Минчев нанесе тежък удар на водещия на Вип Брадър Ники Кънчев. Ексцентричният пиар получи престижна статуетка на тържествена церемония в столичен клуб.

Ники Кънчев

Ники Кънчев беше низвергнат от Евгени Минчев

След като каза няколко думи на сцената и се върна обратно в публиката, към него, за да го поздрави, се насочи Ники Кънчев. Начинът, по който обаче отвърна Лордът, бе шокиращ.

Минчев извърна поглед, наведе глава и я поклати. За да покаже на лицето на Нова тв, че не желае по никакъв начин да бъде приближаван даже от него.

Кънчев видимо се смути от реакцията на миналогодишния коментатор в лайф епизодите на риалитито. Минута по-късно му се наложи да се качи на сцената, за да получи признание за работата си – статуетка.

Той се опита да замаже ситуацията „Евгени май нещо ми е сърдит“, вметна в речта си водещият. Поведението на Минчев отговаря на въпроса защо през последния сезон ставаме свидетели на отсъствието му от Вип Брадър.

Въпреки ексцентричните му и винаги интересни коментари, пиарът вече не се изявява там, а причината е разпра. Дали разколът е само в отношенията му с Ники Кънчев, или като цяло с Нова телевизия, обаче не се знае, пише Блиц.

След кратка реч Кънчев зае мястото си на отреденото му сепаре. Той продължите да се забавлява заедно с колегите си от медията – Гала и половинката й Стефан, Гери Малкоданска и съпругът й, Папи Ханс, Джуди Халваджиян и Зейнеб.

Всички те взеха по една статуетка, а час по-късно, след много снимки и видеа, напуснаха заведението. Събитието бе уважено от още много известни лица, сред които Гери Дончева, Тони Стораро и двамата му синове Емрах и Фики, Софи Маринова, Гринго и Лоренцо, Емилия, Алисия…

Там бяха още Гери-Никол, Ивайло Колев, Тита, Криско, СкандаУ, Биляна Лазарова, Валентин Кулагин, Златка Димитрова, певицата Мария, Джино Бианкалана, Татяна и много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар