Калина Паскалева стреля по Корнелия Нинова: Против Истанбулската конвенция е, а снощи имаше убийство!

Калина Паскалева стреля по Корнелия Нинова: Против Истанбулската конвенция е, а снощи имаше убийство!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева не пропуска да атакува опозицията, с което се подмазва на настоящата власт!

Журналистката Калина Паскалева не спира да доказва, че е твърдо зад правителството на Бойко Борисов. Тя използва всеки удобен случай да му се подмаже.

Калина Паскалева

Калина Паскалева е твърдо зад ГЕРБ

Направи го и днес, когато намеси политиката в криминален случай. Снощи млада жена бе убита в „Банишора“, а Калина намеси Истанбулската конвенция.

„Снощната трагедия е подарък за рождения ден на г-жа Нинова, която в предизборната платформа за евровота за БСП дебело подчертава негативната си позиция за Истанбулската конвенция. Да, в този случай няма конкретни данни за домашно насилие – то диритектно се трансформира в убийство. При това по особено жесток начин. Да правим анализи е напълно излишно. Жертвата е била на 25 години. В разцвета на младостта си. Счетоводителка. Убиецът – на 23. Готвач.

П.С: Развявайте фалшиво лого на Пловдив 2019, коментирайте изтребителите, псувайте колко струват сцени и осветления. За важните неща – мълчете. Така ще си живуркате в свят, в който те не съществуват. Просто защото за чуждата трагедия не ви пука.“ – написа Паскалева.

В последните месеци тя не спира да хвали властта. По време на протестите написа, че българският народ изобщо не е беден, а наскоро изтъкна как държавата си е свършила работата по случаите с убийствата на Виктория и побоя над командоса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар