Ужас! Нещо кошмарно става с Милен Цветков

Ужас! Нещо кошмарно става с Милен Цветков
Гласувайте за статията

Изгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка депресия.

Култовият водещ Милен Цветков ходи с посърнал вид, гледа мрачно и кисело и се чуди с какво да уплътнява свободното си време.

Милен Цветков

Милен Цветков вече е двоен

Преди дни Милен бе забелязан от фотографите на в-к „Ретро“ да пътува с колата си към вкъщи. Щом паркира обаче, той остана дълго време във возилото, гледайки в една точка, и очевидно нямаше желание да се прибира у дома си.

Когато най-накрая излезе от колата, започна невъзмутимо да се загащва на улицата – поведение, недопустимо за публична личност. Милен се захвана с отегчение да чисти боклуците от возилото си, след което сипа течност за чистачки и с неохота се прибра.

Според запознати Цветков отново се приютил под крилото на стария си приятел – бизнесмена Димитър Пачеджиев. Крупният производител на салами и консерви с русенско варено дори бил обзавел кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Александър Стамболийски“ в столицата, където на спокойствие да готви нови медийни проекти, за да не пропилява таланта си. Творческите идеи на Цветков обаче в момента били в пълен застой и той уплътнявал времето, като от време на време помагал във фирмата на авера си.

Милен има опит в областта, тъй като вече работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на миналия век. Повече от година той беше дистрибутор към цеха на приятеля си в село Горни Лозен, като се превърна в една от атракциите на София с бусчето си, пълно с кренвирши и луканки.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас! Нещо кошмарно става с Милен Цветков”

  1. Христина Илиева

    ян. 17. 2019

    Пак ще дойдат хубави дни за Милен Цветков!

Добавете коментар