Опечалената Алекс Сърчаджиева се страхува да спи сама (подробности за състоянието й)

Опечалената Алекс Сърчаджиева се страхува да спи сама (подробности за състоянието й)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева всеки ден мисли за Иван Ласкин, но близките й са до нея в този толкова труден момент.

Съсипаната от смъртта на мъжа си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева била под неотлъчните грижи на близката си приятелка Денислава, която е лекар по професия, пише HotArena.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева се опира на своите приятелки в най-тежкия период в живота си

Докторката бдяла денонощно над опечалената актриса и й помагала да се грижи за дъщеричката й от Иван – второкласничката София.

Денислава спяла в апартамента на Александра и Иван, защото след като издъхнал, Сърчаджиева се страхувла да нощува сама. Освен това я отменяла във всички битови занимания, а първите дни след кончината на екранния Васко да Гама от село Рупча вдигала личния й телефон, защото звънял непрестанно, писа „Ретро“.

Д-р Денислава Ангелова всъщност се запознала с Алекс покрай Иван. Нейните родители били изключително близко приятелско семейство с актьора, а във времето тя успяла да създаде топли отношения и с половинката му.

Другият човек, който давал кураж на скърбящата Сърчаджиева, била вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела. Тя беше неотлъчно до Алекс и на погребението на Ласкин.

В този толкова тежък момент от живота си Алекс разбрала, че има истински приятелки. Тя няма на кого другиго да се опре, тъй като майка й почина, а баща й продължава да нехае за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар