Кулагин: Гала се притеснява от мен и затова с другите селски клюкарки ме обсъждат в мое отсъствие!

Кулагин: Гала се притеснява от мен и затова с другите селски клюкарки ме обсъждат в мое отсъствие!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин пак изригна в мрежата!

„: : Обзор на случките от наградите : :

Доколкото разбрах, Пепа Транс ООД си счупила наградата миналата вечер от яд. Вероятно за да изпъкне и тя, но с поредната си селска постъпка. Случката се развила пред камерата на „На Кафе“. Да видим дали обслужващото интереси, предаване, ще излъчи кадрите.. Както знаете, аз не бях поканен да гостувам в предаването след излизането ми от къщата, защото дългогодишната водеща се притеснява от мен и предпочита да ме обсъждат с другите селски клюкарки в студиото – само в мое отсъствие.

Кулагин

Кулагин съсипа „На кафе“

Счупването на наградата е Неуважение не само към конкурса и организаторите, но и към всички фенове, които са гласували.
Много пъти ми писахте, че заслужавам да спечеля И наградата „любима риалити звезда“, питахте ме защо не съм номиниран в тази категория. Отговарям – нека награди има за всички, (дето се вика от сърце), къде заслужени, къде не, все пак в шоубизнеса има определени механизми, които трябва да се задвижват, за да върви колелото. 😑 Не мога само аз да присъствам на мероприятието и само аз да печеля във всички категории.

Благодаря ви иначе за оценката, че заслужавам И тази награда. Благодаря и на организаторите, че абсолютно обективно получих и двете награди. Това е по-важно за мен. А и в крайна сметка аз взех специалната награда „най-известна риалити звезда“, която е на по-високо ниво от това да бъдеш „обичана звезда“. Даже ми звучи леко несериозно. Обичан от всички не можеш да бъдеш. А и айде да не се залъгваме – Наско и Пeпи ли са най-обичаните ни звезди? Без участия и концерти. Или Стефан, който изритаха от „На Кафе“, защото всички зрители му се дразнеха и заливаха интернет пространството с негативни коментари. Най-накрая Гала се принуди да отстъпи и да се лиши от него, за да спаси собствения си имидж и предаване.

Гала поне взе заслужено наградата си, през годините тя се доказа като добра водеща, докато мъжа й отново остана в нейната сянка и раздели обща награда с още двама. Другото много смехотворно беше, че докато тримата – Стефан, Наско и Пепа си разделиха тяхната награда, аз се закичих с цели 2. Но това е – те се представиха в шоуто като общо трио, нормално е да вземат обща награда, някаква.

Може би и това е подразнило Пепи. 😂

Относно изказването ми за Пепи, аз наистина смятам, че той също заслужава наградата за екстравагантност, защото дори и в моите представи той изглежда доста интересно и необичайно.
Не бях виждал друг мъж да носи ролки за коса и да спи с дантелена маска за сън.

Допада ми тази различност и реших да го поканя на сцената при мен. Но както винаги съм казвал – шоубизнеса не е за всички.
Най-накрая има възмездие поне на тези награди, защото е ясно, че в други формати бяха нарушени много регламенти, морални, пък и правни закони, а излъчените победители – не много убедителни.

Аз съм изключително доволен от двете си награди и няма да ги чупя. 😂 С гордост ги поставям до останалите, защото съм постигнал всичко сам и с много труд. А участието ми в Биг Брадър ми костваше изключително самообладание, лишения и разход на енергия. Благодаря още веднъж на всички гласували! Само вие сте ми важни! Вие сте мой коректив и мой стимул да продължавам да бъда себе си! 😍😘🤩“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кулагин: Гала се притеснява от мен и затова с другите селски клюкарки ме обсъждат в мое отсъствие!”

  1. Златена

    ян. 18. 2019

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

Добавете коментар