Бареков: Как може Светослав Иванов да се обижда от „циганин“, но не и от „соросоид“?

Бареков: Как може Светослав Иванов да се обижда от „циганин“, но не и от „соросоид“?
Гласувайте за статията

Николай Бареков взе отношение в скандала между Светослав Иванов и Иван Гарелов, създаден в „Шоуто на Слави“!

„Как е възможно водещият от бтв Светослав Иванов да се срамува от това, че са го “набедили” за “циганин” и да си търси правата в съда, а да приема без протест и обида, че други са го нарекли и “соросоид”. Това призна днес самият той. За мен и много други хора “соросоид” е по-обидно и по-унизително. Човек се ражда циганин и трябва да живее достойно и нормално с този факт в биографията си, докато соросоиди станаха безкрайно много прости хора в името на парите и кариеристичните си амбиции. Иначе в нюзрума на бтв всички колеги наричат това момче с прякора “Индиеца” и той очевидно няма нищо против това – иначе би съдил и тях, освен изкукуригалия старец, който го е обидил. За жалост цялата жалка история се разви отново на територията на бтв (в шоуто на полуизкукалия шоумен Слави), което разкрива за пореден път огромната пошлост, двуличие и падение на тази влиятелна в далечното минало медия.“ – написа Бареков в профила си във Фейсбук.

Припомняме, че във вторник вечер Иван Гарелов каза, че Светослав Иванов е част от циганската общност. Това се случи пред погледа на Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бареков: Как може Светослав Иванов да се обижда от „циганин“, но не и от „соросоид“?”

  1. Ех, Бареков

    ян. 18. 2019

    Ех, Бареков, ще се побъркаш от завист, че Светослав Иванов има най-доброто предаване по бившата ти телевизия, откъдето те изтритаха.

Добавете коментар