Край на дилемата: Истината за Емануела и Динев лъсна!

Край на дилемата: Истината за Емануела и Динев лъсна!
Гласувайте за статията

Емануела е изтрила всички снимки с Митко Динев, които доскоро намираха място в личния й Фейсбук и Инстаграм профил.

Последното такова фото датираше от миналата седмица – от рождения ден на малкия син на Емануела. Там до нея позираше и таткото на момченцето – Динев.

Емануела и Динев

Емануела не е с Динев

Кадри на двамата от миналото лято също бяха премахнати.

Според информация на HotArena Емануела и наследникът на известната фамилия от Свети Влас не са в конфликт. Появяването им заедно е по важен повод, касаещ и двамата, а именно – общият им наследник. Причината за заличаването на фотосите се дължи на това, че на певицата просто й е писнало от всяка тяхна съвместна снимка да се прави сензация.

И ето нагледен пример: след последното им публично появяване заедно на рождения ден на малкия Митко се появиха лъжи, че изпълнителката на „Нотариално заверен“ се е върнала при бащата на детето й.

Нищо такова не се е случило.

Вчера Емануела пусна друга снимка, от която по категоричен начин става ясно кой е мъжът до нея. Това е Мартин Николов.

Това фото унищожи на пух и прах и друга интрига – че Мартин бил забил някаква Фотосесия. Нито фотосесии има до него, нито видеосесии, а единствено Емануела.

Двамата нагледно демонстрираха чувствата си един към друг във „ВИП Брадър“, а любовта по между им е продължава да се развива и днес, независимо, че непрекъснато им приписват раздели.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар