Мъжът на Патрашкова удари Слави по слабото му място!

Мъжът на Патрашкова удари Слави по слабото му място!
3 (60%) 1 vote

Иво Димитров не пропуска да унижава Слави Трифонов, когато му се отдаде такава възможност!

Скандалът около думите на Иван Гарелов за Светослав Иванов, че е циганин, се разраства. Това се случи в „Шоуто на Слави“ във вторник, припомня Kliuki.bg.

Слави Трифонов и Иво Димитров

Иво Димитров нападна Слави Трифонов

Съпругът на Кристина Патрашкова веднага реагира и нападна Слави Трифонов, когото по принцип ненавижда. Неговата неприязън към Дългия личи по всички негови изказвания в мрежата.

„В часовия пояс за чалга на Би Ти Ви, наречен Шоуто на Слави, журналистът Светослав Иванов беше обявен за циганин от Иван Гарелов. Бившият водещ на „Панорама“ очевидно вече изпуска масло. Слави Трифонов не реагира. Тази липса на реакция не ме изненадва. Впрочем Трифонов отдавна реагира единствено на пари и на долнопробни кючеци. В такива случаи даже прави нещо, което някои наричат пеене. Въпрос на слух и възприятия. Едно е сигурно след случката в часовия пояс на чалгата – вече няма нужда Слави да се напъва, за да се прави на борец срещу фалшивите новини и на радетел за свободата на словото. И неговата Ванка няма да му повярва. Колкото и глуповато да изглежда.“ – написа снощи Иво Димитров.

Прави впечатление, че той удря Слави по слабото му място, а именно пеенето. Шоуменът много държи да се води добър певец, но не всеки го възприема като такъв.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар