Калина Паскалева отрича да е кифла: Може да имам чанти „Шанел“, но и в образованието си инвестирам!

Калина Паскалева отрича да е кифла: Може да имам чанти „Шанел“, но и в образованието си инвестирам!
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева е студентка и се гордее с това!

Журналистката Калина Паскалева прехвърли 30-те и се сети да учи. Макар да работи в областта на медиите от години, бившата брадърка явно чак наскоро е започнала да следва висше образование.

Калина Паскалева

Калина Паскалева сама се похвали за пореден път

За това говори фактът, че днес публикува в социалната мрежа скрийншот от успешно положен изпит в бакалавърска програма. Изпитът е по дисциплината „Въведение в мениджмънта“ и Калина има 29 от 30 възможни точки, научи Kliuki.bg.

„Мисля, че мотивацията е изключително важна за кариерното развитие. Към него обаче е необходимо да добавите и образование. Разбирам, че българите са специалисти по всичкознание, най-вече по темите политика и футбол, но все пак да ви припомня една поговорка – “Човек се учи докато е жив!”.
Така де. От всяко дърво свирка не става и не може да заемате ръководни постове само защото се усмихвате хубаво и имате дълги крака 😉

П.С: За всички, които ме критикуват, че имам чанти “Шанел”, да знаете, че и в образованието си инвестирам. И уча. Хубав уикенд!“ – похвали се Паскалева.

Тя е недолюбвана от мнозина, защото от мутреса изведнъж се превърна в журналист и писател. Това поражда съмнение у хората как точно е пробила в настоящата си професия и дали е талантлива или има нещо друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар