Славея Сиракова: Никога няма да бъдеш доволен, ако се сравняваш с другите!

Славея Сиракова: Никога няма да бъдеш доволен, ако се сравняваш с другите!
Гласувайте за статията

Славея Сиракова разбуни духовете с нови размишления!

Футболната щерка Славея Сиракова е много активна във Фейсбук. Тя често публикува свои размисли, които приковават вниманието.

Славея Сиракова

Славея Сиракова с нови размишления в мрежата

Направи го и снощи, когато разкри какво мисли за човешките емоции и взаимоотношения, видя Kliuki.bg. Ето какво написа:

„Хората няма как да бъдат доволни, ако сравняват собственото си положение с другите. Няма как да са удовлетворени от това, което имат, защото сравнението понякога създава чувство на непълноценност. Създават се едни невидими граници, които могат да попречат на собственото ни развитие. Всеки един от нас носи своята уникална природа и живота предоставя нужното, за да я развием. Опитът е индивидуален и всичко през, което преминаваме е ценно, защото ни учи. Понякога болката ни напомня, че сме човечни, но не е определяща и с времето се лекува….Всяка една сълза носи със себе си много усмивки и нови надежди. Всеки един скъп спомен е част от нашето минало, което ще изгради нашето бъдеще. И докато търсим отговорите на въпросите си, те сами ще ни намерят📨“.

Славея Сиракова не пропусна да отбележи имения ден на баща си. Вчера беше Атанасовден и футболната ни легенда Наско Сираков имаше празник.

Голямата му дъщеря публикува негова снимка с Марадона от Мондиал`86, където Наско преминава през аржентинеца, за да покаже колко е бил добър на терена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар