Няма да повярвате какво е направила Антония Петрова преди да роди!

Няма да повярвате какво е направила Антония Петрова преди да роди!
Гласувайте за статията

Антония Петрова е рискувала много по време на своята бременност!

Терминът за раждане на Антония Петрова-Батинкова беше 17 януари, но миската се радваше на жегата в Дубай и не се притесняваше, че може да роди всеки момент, пише HotArena.net.

Антония Петрова и Ивайло Батинков

Антония Петрова е рискувала бебето си от Батинков

Тъй като след седмия месец от бременността пътуването със самолет е забранено заради риска от преждевременно раждане, Тоца отпътувала със съпруга си Ивайло Батинков с частен самолет, пише „Уикенд“.

„9-ти месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна, (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващият път ще бъдем трима!”, написа в личния си профил във Фейсбук Антония.

Снимките на миската от обществен басейн отприщиха вълна от гневни коментари в социалните мрежи. Възмутени майки негодуваха как може жена в напреднала бременност да се плацика в басейн, в който може да лепне някоя инфекция.

Тоца роди безпроблемно сина си навръх имения си ден, 17 януари, по естествен път. и Това беше риск от страна на Тоца, защото лекарите я съветвали да роди секцио, тъй като бебето било много голямо.

В крайна сметка всичко мина по мед и масло, макар болките за родилката да са били огромни. Сега вече тя и Ивайло се радват на първия си наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар