Футболни прогнози и анализи на букмейкъри в BetsMob.com

Футболни прогнози и анализи на букмейкъри в BetsMob.com
Гласувайте за статията

Обичате футбола и футболните залагания, но не сте сигурни в кой точно букмейкър да се регистрирате или не знаете как да го направите – представяме на вашето внимание един от новите интернет портали за залози на футбол и други спортове – BetsMob.com.

BetsMob е интернет сайт, в който са създадени много страници, целящи да помогнат на новаците в света на спортните залагания. Зад този сайт стои екип от професионалисти – както футболни специалисти, така и специалисти в залаганията. Тяхната цел е да подобрят нивото на информираност сред обикновените фенове на футбола за възможностите, които дават онлайн залозите.

По какъв начин правят това? На първо място като запознаят читателите с предложенията, които дават онлайн букмейкърските къщи, както и с разликите между различните сайтове за залози. Например, някои букмейкъри дават по-големи бонуси, но за сметка на това коефициентите им са много ниски. И обратното – други не разчитат толкова на бонусите, а вместо това привличат играчите си с по-високи коефициенти.

Къде какво се предлага ще научите от букмейкърските ревюта в BetsMob. Освен информация за коефициентите и бонусите, те включват още информация и обяснение на функциите в сайтовете, които дават повече удобство на играчите и повече шансове за печалба; методите за депозит и теглене; процесът по регистрация; мобилните приложения и версии; наличието на казино игри и други ценни неща, които ще ви бъдат от полза, когато дойде времето да изберете свой букмейкър.

Интернет порталът BetsMob.com иска да е полезен на своите играчи и след като те намерят най-добрия букмейкър за себе си. Българският експертен сайт прави това като предлага редовни и печеливши прогнози. Предвижданията на професионални типстъри ще можете да преглеждате преди всеки кръг в големите първенства в Европа, а заедно с тях се предлагат прогнози за Първа лига (първенството на България), срещите от Шампионска лига, както и за други мачове, които могат да донесат изгодни печалби. Тези прогнози се публикуват след обстоен анализ на екипа от типстъри и статистиката сочи, че по-голямата част от техните предположения в крайна сметка се оказват точни.

Прогнозирането на мачовете се оказва една от най-трудните задачи за обикновените играчи, които често се подвеждат да залагат със сърцето, а не с разума си. Затова и може би за повечето хора е по-добре да се доверят на чуждите прогнози, които са съставени от професионалисти, при които основният използван инструмент е логиката и статистиката, а не “шестото чувство“.

Най-добрата част е, че всички тези прогнози са безплатни за играчите. Предлагането на прогнози не е рядкост за онлайн пространството, но доста трудно е да се намерят прогнози, които да са едновременно успешни и безплатни. Именно заради това предложенията на BetsMob.com са толкова ценни. А определението “безплатно“ важи и за всяка една друга услуга в сайта. Към това число спадат не само букмейкърските ревюта, за които вече ви разказахме, но и другите раздели в сайта, из които ще намерите много новини от спортния свят, резултати на живо и ръководства за спортни залози за напреднали и начинаещи играчи. Статиите и интерактивните раздели като този за резултати на живо са отворени за всички потребители без да трябва регистрация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар