Взеха се: Гаджето на Тита се премести да живее при нея! (още подробности)

Взеха се: Гаджето на Тита се премести да живее при нея! (още подробности)
Гласувайте за статията

Чаровната Тита и красавеца Виктор вече живеят заедно под един покрив!

Чаровната изпълнителка Тита и гаджето й Виктор делят един покрив от няколко седмици. Оказа се, че дуетната половинка и протеже на Криско от дълго време живее в София.

Тита

Тита и Виктор заживяха заедно като истинско семейство

Първо хубавата Христина Христова си нае апартамент под наем, но след като разбра, че бъдещето й е свързано със столицата, си купи уютно апартаментче.

Доскоро нейната половинка Виктор живя в родния си град Силистра, но се премести при любимата си жена, в която вижда идеалната половинка, пише вестник „България Днес“.

Намеренията му са сериозни и затова решават да заживеят заедно. Виктор е от заможно семейство. Той върти семейния бизнес и от начина му на живот личи, че той е доста доходоносен.

Младежът има тузарски „Мерцедес“, с който разхожда певицата из страната. Малко след като пламва любовта им, Виктор заминава с родителите си в чужбина. Когато се връща в Силистра, Тита заминава за София.

Почти година и половина двамата са разделени. Двамата влюбени са заедно от три години, а според близки до Тита, тя очаква съвсем скоро да се сгоди.

Младата певица е коренно различна от конкурентката си Гери-Никол, която още твърди, че е отдадена само на кариерата си и няма време за личен живот. Явно Христина не иска да пропуска романтичните моменти в живота си в името на славата и парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар