Честито: Илиян Тупалката представи новото си гадже! (взе му акъла – виж тук)

Честито: Илиян Тупалката представи новото си гадже! (взе му акъла – виж тук)
Гласувайте за статията

Илиян Тупалката е на седмото небе с новата си изгора!

След дълги месеци криене Илиян Тупалката официално призна, че има жена до себе си. Очевидно този път мацката му е завъртяла яко главата и го накара да си развърже езика.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката влюбен до уши в новата си, забрави екс съпругата си Камелия

„Имам муза, която ме кара да се чувствам страхотно“, заяви изпълнителят. Който намекна, че именно тя е причината през изминалата година да залага на песни на любовна тематика. Той си пожелава заедно да изживеят много хубави моменти.

„Благодаря ти, че се появи в такъв важен момент в живота ми, за да ми дадеш сили и смисъл. Обичам те!“, изповяда се в любов Илиян на блондинката, чието име обаче продължава да е мистерия.

Двамата са заедно от няколко месеца, но избягват публични изяви. Девойката е симпатична и вечно усмихната, коментират хора от най-близкото обкръжение на певеца, пише вестник „България днес“.

Припомняме, че Илиян Тупалката беше семеен мъж като вдигна пищна сватба с танцьорката Камелия. Тя роди и първото му дете като всички бяха уверени, че любовта им е истинска и ще удържи на времето и изпитанията.

После обаче се оказа, че Илиян е по-улегнал и спокоен тип, който иска да прекарва вечерите си у дома с децата. А Камелия е точно обратното – дивее й се по дискотеки и нощни клубове…

След като се увериха, че не могат да мелят заедно, Илиян реши да се разведе. Но двамата с бившата му са в нормални отношения и твърдят, че си останали приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар