Бомба: Решението на Весела Тотева и Елин Топузаков сащиса всички! (виж тук)

Бомба: Решението на Весела Тотева и Елин Топузаков сащиса всички! (виж тук)
Гласувайте за статията

Весела Тотева и Елин Топузаков са отново заедно и с нов бизнес!

Една от най-известните футболни двойки – Весела Тотева и Елин Топузаков откриха собствен бизнес. Двамата са се отдали на неочаквано начинание, а именно семеен ресторант.

Весела Тотева

Дизайнерката Весела Тотева не само се събра с мъжа си, но и се заеха с нов бизнес

Самата Весела редовно запретва ръкави и влиза в кухнята, което изненада мнозина. Красавицата досега не се е записвала за участие в някой от кулинарните риалити формати, но все пак с удоволствие се занимава да приготвя храна от италиански тип в семейния им ресторант.

Заведението е от италиански тип и се намира близо до дома на звездната двойка в квартал в полите на Витоша.

Всичко се приготвя на място, а през някои от дните самата Весела запретва ръкави и се развихря в кухнята.

Тя дори вече може да се похвали, че сама е приготвила част от сладкишите, кроасаните, баниците и пастите там.

През уикенда двамата с легендата на „Левски” дори да работят сами там. И се чувстват наистина щастливи от това, което правят.

„Отдавна имахме идея за подобен род заведение”, споделя Весела, цитирана от вестник „България днес”.

„Сега беше подходящият момент, защото Елин не е ангажиран постоянно с футбола. В квартала, където живеем, в близост няма такова място–да е приятно, да има повече седящи места, да можеш да закусваш, обядваш и вечеряш.

Имаше свободно помещение и решихме да пробваме. Това не е бизнес, който искаме да развиваме и да се разраства. Всеки си гради кариера в неговата сфера. Това е нещо допълнително”, споделя Весела.

Двамата предлагат домашно приготвени храни, които те харесват – хляб, кроасани, сладкиши, пасти.

„Домашни са. Една жена ги прави специално за нас. Идеята ни беше да е малко, кокетно, уютно и приятно. И да е вкусно”, добавя още тя.

В момента Весела балансира между бутика си и ресторанта, още повече, че е ангажирана с нова детска линия.

Междувременно заведението се радва на голям интерес–сред първите, които го посетиха бяха Биляна Дол и Валери Божинов, а след това се отби и бившия съотборник на Топузаков от „Левски” Георги Петков.

Елин и Весела са сред най-известните двойки във футбола и се запознат, когато той е в разгара на кариерата си. Защитникът от „Левски” хлътва по чаровницата през 2001 година, докато й гостува в предаване, което тя води тогава.

През 2012 двамата се ожениха и дори вече имат син–Виктор. През март малчуганът ще стане на 5 години и догодина тръгва и на училище.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар