Потрес: Мегз жертва на гаджето си Румен Рончев?! (виж как я използвал)

Потрес: Мегз жертва на гаджето си Румен Рончев?! (виж как я използвал)
Гласувайте за статията

Гаджето на Мегз я използвал най-нагло!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз е била използвана от гаджето си Румен Рончев, който в момента е в ареста заради застрахователна измама.

Мегз

Мегз ще се окаже жертва на любимия си Рончев

Бизнесменът бил твърдо решен да се разведе и затова прехвърлил фирмите си на Мегз, така че да не дели имуществото със законната си съпруга, както се изисква при раздяла.

След като бил арестуван обаче, се почувствал предаден от дизайнерката. И решил да се обърне срещу нея. Затова и Каканашева се появила в съда. За да го успокои, че няма да свидетелства срещу него за измамата с нейния джип.

Той уж й беше подарък от любим мъж. Риалити героинята позира с колата, с надпис „обичам те“. И така намекна, че е дар от богато гадже, но всъщност се оказа купен на лизинг.

След като започнала да изпитва затруднения с обслужването на лизинговите вноски, тя решила да го обяви за откраднат с помощта на Рончев и свой братовчед, твърди прокуратурата. През уикенда Мегз обяви, че много скоро истината за аферата, по която я грози затвор, ще излезе наяве.

„Колкото до мен – Аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 имам.

Този път няма да е по-различно – много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА – с цялата си искреност и прямост, с всички детайли -както само аз мога. Тогава ще разберете, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат.

Понякога лъскавото е гнило, а друг път гнилото е лъскаво”, написа тя в социалните мрежи. В телевизионно интервю пред Би Ти Ви Мегз надълго и широко обясняваше как се продават част от българките на богати и известни мъже, като се позова на собствения си опит с подобни жени.

Думите й, които тя повтаря поне от година, предизвикаха буря в интернет. Част от зрителите аплодираха честността на моделиерката и решението й да говори открито за „купените момичета”.

Други обаче я съветват да се съсредоточи върху собственото си нелеко положение и да спре да съди другите хора, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Потрес: Мегз жертва на гаджето си Румен Рончев?! (виж как я използвал)”

  1. Въпрос

    ян. 21. 2019

    Може ли публично, в интервю, да обяви, че ще му върне фирмите и ще го зареже след като се разведе? След като пък е била използвана… А и ако може да води точна отчетност на финансите, свързани с фирмите (приход-разход). Предполагам, че не е теглила за собствени нужди. И понеже явно (по нейни думи) е била едва ли не наета, развода му факт ли е вече, та вече споделя „истината”.

  2. Христина Илиева

    ян. 22. 2019

    За да не е в ареста Мегз,значи ние не знаем истината?Скоро ще се изясни.

Добавете коментар