Християн плаче от щастие: Светлана Гущерова кръщава дъщеря им… (виж тук)

Християн плаче от щастие: Светлана Гущерова кръщава дъщеря им… (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова ще направи най-големия подарък на мъжа си Християн!

В най-скоро време Светлана Гущерова ще дари с първа рожба своя съпруг Християн Гущеров. В навечерието на Коледните празници самата тя призна, че очакват момиченце, макар дълго време да се спекулираше, че ще дари с живот мъжка рожба.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова кръщава дъщеря си на своя любим Християн

Приятелки на бившата плеймейтка издават, че не се чудила дълго как да нарече дъщеря си. Още първата й идея била тя да носи името на своя баща – Християна.

Когато чул предложението й, очите на Гущеров се насълзили. Не е тайна, че бизнесменът от дълго време се надяваше на дете, но мечтата му се сбъдна чак сега, след като откри правилната жена, с която да създаде семейство и с която да отгледат своите наследници.

Гущерови били твърдо решени да не остават само с един наследник. Вече загърбила манекенската суета и манията за перфектна фигура, Светлана нямала нищо против на втора, а дори и на трета бременност.

„Винаги съм си мечтаела да имам 3 деца“, признавала е тя. И сме сигурни, че ще си спази обещанието към благоверния да го дари с поне още една рожба.

Знаем, че предишната съпруга на Гущеров – Мария не осъществи надеждите му за деца. Затова пък сега попадна на жена, която с удоволствие би му родила и цял футболен отбор, стига да може.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Християн плаче от щастие: Светлана Гущерова кръщава дъщеря им… (виж тук)”

  1. НОНИ

    ян. 21. 2019

    И пет ще му роди!Децата са спестовните им касички!

Добавете коментар