Весела успя да промени коренно Динко Вълев!Скандалният Динко Вълев

от Ямбол, който стана известен като Ловеца на бежанци, се сдоби с дъщеря. Риалити героят от „Вип Брадър” твърди, че е готов да се посвети на семейството си, а лошите навици от недалечното минало е оставил зад гърба си. [caption id="attachment_419657" align="alignright" width="244"]Динко Вълев Хубавата Весела успя да кротне Динко Вълев[/caption] „Много съм щастлив, не може да се опише с думи!”, сподели развълнуваният баща.

Динко и красивата му приятелка Весела са заедно от година и половина. Запознали се малко след участието му в риалити шоуто през 2017 г.

Тя е от София и навремето се изявявала като модел. Зарязала столицата и заживяла в провинцията с Вълев, който й обещал, че нищо няма да й липсва. Ямболията избрал за щерка си името Виктория, защото е благозвучно и в превод от латински означава победа. Бебето проплакало на 11 януари и младия татко се хвали, че се родило с перфектни мерки. Динко се кълне, че бащинството много го е променило и се е превърнало в приоритет за него. „Вече не съм Ловеца на бежанци! Простотиите останаха в миналото. Нов човек съм!”, категоричен е Господин, както е истинското му име, пише вестник "Уикенд". Някои хора от обкръжението му са скептични, че е възможна такава рязка промяна у него. Преди 2 години бившата му приятелка Десислава публично се оплака, че е била жертва на домашно насилие. Според думите на момичето, Вълев я нападнал, защото бил пиян. Под въздействието на солидно количество алкохол, той я ударил в кръста, заключил я в банята и се опитал да отреже част от косата й. За да защити обвинението си, Десислава приложи и снимки, на които се виждат наранявания и охлузвания по тялото й. Динко обаче има своя версия за случилото си и твърди, че бившата му е психично болна. „Тя е напълно луда, освен това ми изневеряваше! Кой ли не спа с нея, докато уж ми беше гадже! Страшен миндил! Ако видиш, че жена ти праща голи снимки, разчепена, на някакъв дъртак, няма ли да й цапнеш два шамара?!”, оправда се Вълев, който стана известен с проявите си на агресия, побоищата и гонитбата на мигранти по турската граница. След драмата с Десислава ямболията се сближи с друга жена – фолк певицата Дебора. Тя бяха съквартиранти в Къщата на „Биг Брадър: Моуст Уонтед”, дори се заговори, че са нещо повече от приятели. Накрая обаче се изпокараха за пари и така безславно приключиха отношенията им.

„Дадох й пет бона, защото й трябваха спешно, за да пусне нова песен. Дори не ми благодари, разочарован съм от нея!”, коментира тогава Динко.

Точно когато бил най-силно огорчен от жените, Ловеца на бежанци срещнал настоящата си половинка Весела. След няколко месеца блонинката забременяла и зарязала целия си живот в София, за да се премести в Ямбол. Динко Вълев се е зарекъл, че занапред основната му грижа ще е семейния живот и зарязва нощния живот, безкрайните купони и издевателствата по границите.