Илиян Любомиров избесня: Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)

Илиян Любомиров избесня: Виж как посече Мартин Карбовски!(Още за скандала)
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров здраво посече водещият Мартин Карбовски

Половинката на Петя Дикова-Илиян Любомиров яко се нахвърли на водещият на „Втори план”. Бъдещият татко се разгневи на Мартин Карбовски и го посече в мрежата.

Илиян Карбовски

Илиян Любомиров посече Карбовски

Анализаторът при Гала размаза журналиста, заради абсурдните му твърдения за съвременната българска жена. При това го нареди публично:

„Младата българка се буди рано сутрин, храни си детето или котката, мие си зъбите, прибира си естествените цици в сутиен, качва се на колата или метрото, и отива на работа. Прибира се след 8 часа.

По някое време от телевизора, който тя рядко гледа, й казват, че била златотърсачка и искала пластмасови цици, гумена глава и уста като американска поничка.

Тя знае, че не иска, но Карбовски я убеждава, че само така си мисли. Лъжеш, млада българко, щом тези жени, които ти показвам искат, значи и ти искаш. Няма как да си роза на върха на купчина лайна. Няма.

После по 6 пъти в минута повтаря, че жените от екрана са красиви, и младата българка се смее ли смее, смее ли смее… Хубаво, че съм грозна, си казва, спира телевизора и започва да чете Бродски.
Няма само втори план. Има и първи“, публикува Илиян Любомиров като цитира острите думи на Димана Йорданова.

Зетят на Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков в последно време яростно се хвърля в полемика срещу известни личности, за да защити мнението си. Поетът не се притеснява да ги напада, ако е убеден в правотата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар