Венци Мицов взриви с поста си: Попита защо не вярваме в….(Подробности)

Венци Мицов взриви с поста си: Попита защо не вярваме в….(Подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов отново разклати Фейсбук

Общинският съветник и музикант Венци Мицов разтърси за пореден път социалната мрежа. Той предизвика бурна дискусия с поста си, който постна преди часове.

Венци Мицов

Венци Мицов отново изригна

Коментарите и харесванията са многобройни, а ето какво съдържа текста на поста на Венци Мицов:

„Едно време учителите ни учеха, че социализма е рай, а капитализма – ад. И ние вярвахме.

После дойде демокрацията и се появиха някакви хора, които ни учеха, че са били дисиденти и са се борили с комунистическата диктатура.

И ние им вярвахме. После комунистическата партия си смени името и заяви, че е модерна социалдемократическа партия. И ние и вярвахме.

После втория ешалон на същата комунистическа партия се обяви за антикомунистическа опозиция.

И ние повярвахме. После мутрите станаха бизнесмени. Бившите комсомолци – собственици на приватизационни фондове. Кредитните милионери – уважаван елит.

И ние им вярвахме. И така, с вяра се добрахме до края на второто десетилетие на 21 век, в което ГЕРБ ни казват, че са преграда пред комунизма, БСП – че са преграда пред авторитаризма, ОП – че са преграда пред ислямизма, ДПС – че са преграда пред неофашизма.

И ние им вярваме. Ако не вярвате, вижте социологическите изследвания. Е, защо тогава не вярваме на учителката, която казва, че никой не е стъпвал на луната?“, взриви мрежата Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар