Не се вразуми: Мария Илиева забърса поредния младок! (с Петър са двойка от месеци)

Не се вразуми: Мария Илиева забърса поредния младок! (с Петър са двойка от месеци)
Гласувайте за статията

Мария Илиева забърса поредния младок, този път й е колега!

Поп звездата Мария Илиева има ново гадже! И то не кое да е, а нейният колега – Петър Бонев. Изпълнителят отново е по-млад от 41-годишната певица с пет години. Двамата са заедно отскоро и пътуват в чужбина, а се познават от 2001 г.

Мария Илиева

Мария Илиева и Петър Бонев са неразделни

Именно тогава Петър се влюбва първо в мелодичния глас на Мария, а след това и в нея самата. „Купих си първия й албум и останах като потресен – колкото е талантлива, толкова е и красива“, очарован е Бонев.

Започва да ходи на всяко участие на Мария Илиева и се запознава с нея. Следи изкъсо любовния живот на певицата…

И когато тя се разделя с поредното си гадже – бащата на детето й Георги, най-после успява да й се обясни в любов, която се оказва споделена, пише „България днес“.

В момента Мария и Петър са неразделни, категорични са техни приятели. Новото гадже на певицата се включи активно на нейна страна в разправията с друго бивше гадже – Наско Колев. Петър обвини победителя в последния „Вип Брадър“, че е плагиат.

От своя страна Наско разтръби навсякъде, че Мария Илиева му пречи да се реализира като музикант. Изпълнителят директно потвърди и слуховете, че с Мария са имали и други отношения.

„Мария е предприела някакви действия да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това“, обяви Наско Колев.

Тогава самата Мария Илиева нито веднъж не коментира зараждащия се скандал, а в отговор… си намери ново гадже – Георги Михайлов. Младежът дори стана баща на сина й – Александър. Само след дни, на 25 януари, детето ще стане на една година.

За това време таткото го е виждал едва два-три пъти. Всъщност 12 години по-малкият от певицата Георги е нереализирал се футболист. Имал е кратка професионална кариера, завършила безславно в гръцки отбор, а в момента работи в Белгия.

След като преди месец в публичното пространство Мария призна, че двамата с Михайлов са разделени, се разбра, че той вече има и сериозна годеница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар