Взрив: Николай Банев обяви война на Слави Трифонов! (ето какво написа уж от килията)

Взрив: Николай Банев обяви война на Слави Трифонов! (ето какво написа уж от килията)
Гласувайте за статията

Николай Банев хвърли ръкавицата на Слави Трифонов!

Арестуваният за колосални измами Николай Банев предизвика скандал като скочи срещу Слави Трифонов. Преди часове той изригна в мрежата (интересно как има интернет в килията) и написа следния пост. Причината за него е снощното иронизиране на Евгения Банева в „Шоуто на Слави“. Ето какво заяви Банев:

Банев

Николай Банев бълва срещу Слави Трифонов в мрежата

„Тайна е за голяма част от българската интелигенция, че шоуто на Слави Трифонов отдавна се е превърнало в “Шоуто на Слаби”.

Шоу на “псевдонародно” ниво, шоу – нискобюджетен миш-маш от любимите преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори.

Така е, защото голяма част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата”, все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията” Слави Трифонов институционализира през годините на управлението на ГЕРБ поръчката като “остен на бутафорния водевил”.

Институционализира остатъците от художествената самодейност като “еманация на словоблудството”, на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални достижения до равнището на сватбарска трупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до втръсване.

Няма как да бъде иначе. Разбирам го г-н Трифонов. И на него не е лесно. Той разбираемо предпочита бодливото ветрило на “народната любов” пред аналната вибрация на следствения арест. Но от следствения арест ще припомня на г-н Трифонов:

“-Неведоми са пътищата божии.” Вече сте по-трудно пластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му.

Искам да продължа с “шоуто” и отношението на нашата журналистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави Трифонов.

Майка на три малолетни деца. Обществено-известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изказа си. Свободна като дух, но не и физически.

От 2014-та година Евгения Банева е арестант, не от 26.10.2018г.

Арестът в “луксозните” условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда.
Не мисля, че много български юнаци биха издържали на подобен геноцид:

📍 Непрестанен телефонен тероризъм
📍 Трошене на служебни автомобили
📍 Палежи и пиратки в офисите й
📍 Палежи на дома й, в София
📍 Напълно изгорял домът й в Русалка
📍 Унищожени кей и басейни в “Русалка”
📍 Подпален ресторант в Русалка
📍 Пладнешки грабеж на къмпингите около Созопол и заграбено цялото имущество в тях.
📍 Заграбени над 400 дка земи на Иракли
📍 Пълно изгаряне на служебните й автомобили

Да продължавам ли с последствията на непривеждането на Евгения Банева?

Ще припомня само на г-н Трифонов, че условията в сегашния арест на Евгения Банева не са повод за хумор. Тук дори красивия, прераждащ хумор е неуместен.

Условията в новия й арест имат обаче и предимства. Поне в някаква степен повишават нейната физическа безопасност:

Сега поне за тази безопасност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали вярва в държавата Евгения Банева? Едва ли “свободните” журналисти, респективно – г-н Трифонов ще имат смелостта да я попитат.

От страх да не прихванат вибрацията на аналната арестантска зараза.

Я, по-добре, г-н Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А журналистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни теми.

The show must go on!!!“, написа Николай Банев. Но мрежата се взриви от коментарите на възмутени потребители, които го сравниха със земята заради наглостта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар