Петко Димитров отведе Яна на мистериозно място, крият къде са! (още подробности)

Петко Димитров отведе Яна на мистериозно място, крият къде са! (още подробности)
Гласувайте за статията

Петко Димитров и Яна заминаха на мистериозна почивка!

Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова заминаха за топлите страни напук на зимата. Семейството сподели кадри от екзотична почивка, на която Яна показа перфектно тяло по бански.

Петко Димитров

Петко Димитров и Яна избягаха от зимата в България

Двамата обаче са решили да запазят дестинацията в тайна и не са отбелязали къде се подвизават. Но все пак Яна реши да зарадва феновете си в Инстаграм със снимки с цял и бански от две части.

Петко и Яна не оставят празничната еуфория да отмине и продължават да купонясват с компания приятели. Петко сподели кадър, на който се разхожда с мъжка компания по брега върху златистия пясък.

Димитрови имат двама сина – 4-годишният Доменик и 2-годишният Ян, а Петко има и по-голям син от тв водещата Мария Игнатова. Преди време в интервю бизнесменът сподели, че родителите им много им помагат с грижите за децата.

В края на миналата година семейството влезе заедно в Къщата на Вип Брадър. Скоро след това обаче Яна излезе, тъй като едното им дете имало здравословен проблем и тя се притеснявала.

Петко Димитров остана докрай и бе един от най-популярните съквартиранти, пише dir.bg. Припомняме, че преди да се влюби в Яна и да се отдаде изцяло на брака им, бизнесменът беше доста шавлив.

Освен сериозните си връзки с Мария Игнатова и Ели Гигова, той се беше насладил на прелестите на почти всички чалга певици като стартираме с Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар