Фики Стораро разкри истината за побоя над него и Гюлджан! (виж тук)

0

Фики Стораро проговори за атаката срещу него и Гюлджан!

Фолк певецът Фики Стораро проговори за нападението срещу него и Гюлджан, което се случи неотдавна. Според думите му той не се е изплашил, а и никак не му било трудно да повали единия от нападателите си на земята.

Фики Стораро
Фики Стораро заяви, че не се е изплашил от биячите

„Не разбирам смисъла на цялата ситуация. Никому нищо лошо не съм направил. Единственото обяснение, което имам е, че е от завист. Но завистта не е довела никого до нищо хубаво.

Аз съм дълбоко вярващ човек. Вярвам, че Бог вижда постъпките на всеки и идва ден, когато съди и раздава справедливост“, сподели Фики пред вестник „България Днес“.

Той отрича да ходи с охрана, както се писа в жълтите медии. „Най-вероятно са ме видели с мой приятел, с когото тренираме, а в дискотеките е нормално да има охрана“, разяснява изпълнителят.

Фики определя като „Плод на нечие силно въображение“ слуховете, че е нападнат с цел сплашване заради предполагаема връзка с Преслава.

Припомня, че преди време се появи версия, че младият Стораро се опитвал да си направи пиар с нападението. Което не било реално, а плод на неговото въобръжение. Това се дължи на факта, че през последните години кариерата на Фики е позалязла доста.

Публиката по участията му е рехава и това много го притеснява. Ако скоро не направи някой истински хит, май ще трябва да се преориентира в целите си.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.