Огромно щастие за Енджи Касабие: Бременна е отново! (още подробности)

Огромно щастие за Енджи Касабие: Бременна е отново! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие зачена отново, щастието й е голямо!

Прочутата диетоложка и дизайнерка Енджи Касабие е бременна. Красавицата от доста време насам избягва публични събития, както и снимки, които да отразяват физическото й състояние.

Енджи Касабие

Енджи Касабие отново е бременна, дано този път всичко да е наред

Това накара мнозина да заподозрат, че и тя е влязла в списъка на звездните майки на 2019 година. Но този път е решила да запази в тайна събитието, докато всичко приключи, пише вестник „България днес“.

Както е известно, Енджи и съпругът й Рабих ел Зейн загубиха близнаци преди две години. Лекарите бяха категорични, че Енджи трудно ще забременее отново.

Доста време ливанката правеше опити, при това неуспешни. Дори се заговори, че със съпруга си са пред раздяла по тази причина.

Докато участва във „Вип Брадър” 2017, Енджи сподели болката си. „Но въпреки това продължаваме да работим за бебе, дори и ин витро”, каза на съквартирантите си тогава Енджи.

Един въпрос обаче тормози феновете на хубавицата. И той е дали отново бащата на бебето й е Рабих ел Зейн. Припомняме, че след участието й във Вип Брадър се заговори, че двамата не само са се разделили, но и вече имат развод.

Самата Енджи Касабие не е потвърдила, нито отрекла твърденията, така че тепърва предстои да разберем заедно ли са още двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар