Криско обиди гаджето си в ефир: Ще му прости ли Цвети?! (виж тук)

Криско обиди гаджето си в ефир: Ще му прости ли Цвети?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Криско май не мисли много, преди да говори!

Рап идолът на тийнейджърите Криско не е сгоден за приятелката си Цветелина Петрова, противно на слуховете, че й е предложил брак в Дубай. Това стана ясно преди броени дни.

Криско

Криско обиди Цвети, макар и без да го иска

„В Дубай бяхме последно преди 4 месеца, а сега чак излезе, че сме се сгодили. Моля ти се, това са глупости. Аз ако има такава хубава новина, ще я споделя, няма какво да крия. Пръв ще се похваля“, отсече Криско пред камерата на предаването „Папараци“.

На въпрос дали сватбата или бебето са на преден план Кристиан беше категоричен: „Нова песен.“ Думите му обаче предизвикаха шок сред феновете, които го обвиниха в обида към приятелката му.

„Не можеш да заявиш публично, че песните и кариерата ти са по-важни от жената до теб и връзката ви. Тоя добре ли е?!“, емнаха го потребители в мрежата.

Преди дни пък Гала в „На кафе“ го попита дали не е в трепетно очакване на бебе. Криско отново не се замисли, а се възмути и отвърна: „Някъде да съм написал в личната си страница: Здравейте, аз ще ставам татко?“.

В крайна сметка именно от фотоси от страницата му и от тази на Цвети идват всичките съмнения и предположения.

Очевидно красивата танцьорка и стюардеса вече е готова за семейство и деца. И само чака любимият й да се „наиграе“ и да узрее за идеята. Колко ли дълго е готова да го чака обаче?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар