Сензация: Ванката на Слави става актьор в шоуто му! (още подробности)

Сензация: Ванката на Слави става актьор в шоуто му! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ванката на Слави може да стане актьор в шоуто му!

„Народът иска Ванката за актьор. Това е то”. С тези думи екипът от „Шоуто на Слави”, тръгна да моли Дългия да вземе реквизитора за актьор в предаването.

Слави

Ще направи ли Слави култовият Ванката актьор в шоуто?!

От дълги години Ванката е една от култовите личности в шоуто и отдавна се е превърнал в любимец на зрителите.

Според слуховете, самият Ванка не е доволен да бъде само момче за всичко в предаването, но иска да участва и в актьорските вечери. И дори настоял пред Слави да му даде малка роля.

„Шефе, защо не ме искаш в актьорската вечер? Може и малък да е ангажиментът, но да е комедиен”, убеждавал водещият Иван Атанасов – Ванката.

„Първо иди на логопед и си оправи фъфленето. После ще видим”, му отвръщали истинските актьори в предаването, пише вестник „България днес”.

Някога Ванката бе наистина един от гвоздеите в предаването и разведряваше обстановката в студиото. После Дългия нещо се разсърди и спря изявите му пред камера. Закръгленият реквизитор и до днес не знае каква е причината да го превърнат в звезда, а после да го разжалват зад кадър.

„Аз съм скромен човек, не обичам да говоря за себе си. Имам и лична забрана да говоря за шоуто”, срамежливо отговаря Ванката, когато го съветват да се яви на кастинг за актьор в предаването.

„Адски почтен мъж, на когото съм импресарио и отсега го виждам как ще води някой конкурс за красота”, смее се Георги Милчев – Годжи, който е сред любимите колеги на реквизитора.

Извън шегата, целия колектив на предаването не крие възхищението си от реквизитора. За почти 20 години той няма нито една издънка в шоуто и често се налага да прави невероятни неща, когато не може да намери нещо за предаването.

Налагало му се е да бъде и заварчик, и ковач, и дори готвач. А лоялността му към Слави е неотменна. Той се запознава с Дългия през 1995 година, когато започва работа като помощник–реквизитор в „Каналето”. Още тогава се справял изключително добре и затова и Слави го взел в екипа си.

„Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате, няма да ви кажа за него”, категоричен е Атанасов. Казва само, че Слави е най-добрият шеф, който е имал и няма да го напусне, освен ако самият водещ не го уволни.

А в екипа на шоуто са убедени, че скоро ще видим и Ванката като актьор.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар