Помните ли Соня Мембреньо от Х Фактор: Красавицата направи фурор в САЩ! (виж тук)

Помните ли Соня Мембреньо от Х Фактор: Красавицата направи фурор в САЩ! (виж тук)
Гласувайте за статията

Чаровната и гласовите Соня Мембреньо успя да пробие в Америка!

Българка предизвика истинска сензация в Америка. Екзотичната Соня Мембреньо се превърна в една от най-популярните и обичани звезди на Щатите.

Соня Мембреньо

Соня Мембреньо изгря в Х Фактор

Тя гостува в сутрешното предаване на популярния водещ на чикагския канал „Фокс” – Майк Каплан, където представи проекта си.

Заедно с още две момичета, Соня създаде групата „Джърси Гърлс”, която става мега популярна. Красавиците са изключително търсени в клубовете на Чикаго и са първата женска банда, която излиза извън границите на Илинойс.

Преди да замине за САЩ, Соня Мембреньо се прочу и у нас с участието си в риалити форматите „Мюзик Айдъл” и „Х Фактор”. След това бе поканена като част от бенда на „Комиците”, но пикът в музикалната й кариера настъпва именно сега, пише вестник „България днес”.

Соня заминава за Америка, за да се види с баща си – Назарио Мембреньо Роке, когото не е виждала от малка. Той й урежда зелена карта и я устройва в САЩ. Двамата не са се виждали откакто момичето било на 2 години.

„Чудех се дали ще го позная, дали ще ме познае той? Прегърнах го и ми се върна целия живот като на лента само за една секунда. Мислех си какво щеше да е, ако беше останал близо до мен”, спомня си Соня.

Паметната среща слага началото на новия й живот. Тя се възстановява след тежката раздяла с гаджето си – Боян от Битоля. Соня е съкрушена от раздялата им, но сега отново е щастлива.

Чаровницата успя да пробие в Щатите

В момента живее в Чикаго, докато баща й е в Мериленд, където има друго семейство. Двамата обаче поддържат връзка и редовно се виждат. В момента тя е затрупана с участия, а на 14 февруари ще пеят в един от най-известните клубове в града.

„Поканиха ни във „Фокс” с идеята да отбележат нашето излизане извън щата Илинойс и пробиването ни на други сцени. Разказвахме и за участията ни на доста големи фестивали”, споделя Соня за гостуването си в телевизията.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар