Алекс Петканова: Заченах от раз, дори не можех да повярвам! (още подробности)

Алекс Петканова: Заченах от раз, дори не можех да повярвам! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Петканова призна, че в началото не е вярвала, че е бременна!

Алекс Петканова и съпругът й Даниел Петканов очакват с нетърпение своята първа рожба, която може да се роди до броени часове.

Алекс Петканова

Алекс Петканова може да роди дори след часове

Двамата гостуваха в предаването „На Кафе“, където разказаха интересни факти за бременността на Алекс. Включително и за разговора, който са провели дали да имат деца.

Лудият репортер, както е по-известен Даниел Петканов, сподели, че след едно пътуване на съпругата му, тя се е почувствала носталгия по дома и любимия си човек. И именно тогава двамата са решили, че е дошъл моментът да си направят бебе.

“Не сме следили овулации и не сме мерили температура. Просто си казахме ‘хайде’, и без това ще отнеме време. Обаче ни се получи от първия или втория опит”, признава Алекс. По-интересното е, че тя до последно не е вярвала, че чудото се е случило.

Половинката й е започнал да вижда промени в тялото й, но тя не е чувствала да е бременна. И е настоявала, че познава тялото си по-добре. Когато Дани все пак й купува тест за бременност и той се оказва отрицателен (вероятно е било твърде рано, за да отчете), това само потвърждава тезата й.

Седмица по-късно обаче, Алекс Петканова отива на гинеколог, тъй като й закъснява. И си е мислила, че причината за това са кисти, които в миналото тя е имала заради диетите, които е спазвала като модел. Оказва се обаче, че тя има не кисти, а сакче, както разказва през смях бъдещата майка.

Като цяло, Алекс описва бременността си като много лека. И признава, че е работила почти до последно, защото обича това с което се занимава. А и снимачният процес й носи много настроение и удоволствие.

Колкото до самото раждане, Алекс се надява да роди естествено своя син, като двамата с Дани са избрали име, но все още го пазят в тайна, пише missbloom.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар