Майките настръхнаха срещу Дебора: Изцепката й е огромна!(Виж тук)

Майките настръхнаха срещу Дебора: Изцепката й е огромна!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Дебора вбеси майките

Певицата Дебора накара майките да настръхнат срещу нея. Поп фолк дивата е известна с изцепките си от миналото, но те още не са част от живота й. Въпреки че скоро ще става майка, тя накара мнозина родителки да я разкостят.

Дебора

Дебора разгневи майките

Фолкпевицата разбуни духовете, след като заяви в ефир, че си позволяла да пуши по няколко цигари на ден. Чалгарката се очаква да роди през февруари, но досега упорито криеше корема си от суеверие, призна самата тя, пише в. „България днес”.

Феновете обаче веднага я попитаха дали не вреди на бебето, щом не може временно да се откаже от цигарите.

„Не е препоръчително, но не смятам, че няколко цигари на ден вредят“, изцепи се 28-годишната Дебора.

В мрежата обаче завря и закипя след поредната изцепка на Дебора. Мнозина от потребителите я нарекоха безотговорна простакеса и лоша майка, която рискува здравето на нероденото си бебе.

Припомняме, че Дебора се оказа най-скандалната реалите звезда, участвала в едно от изданията на Биг Брадър. За краткото време, което прекара в Къщата, тя стори куп изцепки. Пиянските й изпълнения накараха мнозина от зрителите да хлъцнат от изумление.

А Големият брат наистина се изуми от издънките й и нецензурния език, който певицата използва срещу него. След това в ефир поп фолк дивата обясни, че имала лошо пиянство заради паник-атаките, които получавала.

Но издънките й продължават още, макар че скоро ще става майка. Дебора сподели само, че очаква момче, но от суеверие няма да каже как ще го кръсти. Сподели само, че ще носи първата буква на баща си Стоян. Гаджето й живее от осем години в Германия, но видинчанката е категорична, че ще ражда в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар