Потрес: Годеникът на Малкото коте Бояна Генова изкара Чолата от затвора! (виж тук)

Потрес: Годеникът на Малкото коте Бояна Генова изкара Чолата от затвора! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Манол Кисьов, годеникът на Бояна Генова, помага на Чолата!

Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника на моделката Бояна Генова. Именно ресторантьорът Манол Кисьов е причината днес Чолата да е извън решетките, пише вестник „Галерия“.

Бояна Генова

Годеникът на Бояна Генова помогна на Чолата да отърве пандиза

Кисьов настоявал Бояна да оттегли първоначалните си показания, че принуждавана да извършва платени услуги, и да заяви пред съда, че сексът с богатите бизнесмени е бил доброволен.

Освен Бояна, останалите силиконки, призовани като свидетели, също сменили показанията си, по настояване на гаджетата си.

„Настоящите партньори на момичетата не искаха приятелките им да бъдат спрягани за платени компаньонки. Затова ги убедиха да кажат, че сексът е бил по желание и за удоволствие, а не за пари.

Така на практика Чолов не може да бъде осъден за сводничество. Направили са му услуга“, разказа пред „Галерия“ източник от ъндърграунд средите.

Дали годеникът на Бояна Генова умишлено е помогнал на Росен, или Чолата просто е „намазал“ покрай срама му, не се знае.

Загадка остава и доколко Кисьов е бил наясно с миналото на Бояна, преди да й предложи брак. И дали не са се запознали именно покрай „доброволния секс“, който е предлагала силиконката…

Важно е да припомним, че името на Генова нашумя след разпространен чат между нея и Валери Божинов. „Малко коте, секс има ли?“, пита футболистът в съобщение до силиконката, приканвайки я да му дойде на гости в Белград.

И макар да твърди, че момичето от чата не е тя, прякорът й Малкото коте си остана и до ден-днешен. След разкритията в съда, съмненията, че е имала интимни отношения с Божинов, се засилиха. Преди месец Бояна получи предложение за брак от Кисьов.

Росен Чолов пък се отърва с условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен срок и 15 000 лева глоба. Най-разочарована от решението на съда се оказа бившата му съпруга – топ моделът Ирена Милянкова.

Докато той лежа зад решетките, красавицата успя да се разведе с него и да се омъжи повторно, раждайки още две деца. Моделката силно се надявала бившият й мъж да получи ефективна присъда, за да не й създава проблеми, но годеникът на Бояна Генова й направи лоша услуга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар